Skulls

Bewerkte buffel schedels

Bewerkte buffel schedels

Buffel schedels kunnen bewerkt en versierd worden naar wens. Elke ontwerp en schedel is uniek, de prijs varierd hierdoor. Ook is het mogelijk om een schedel naar wens te maken en te bestellen.

Neem gerust contact met mij op om een buffel schedel te komen bekijken en meer informatie aan te vragen.
De Buffel skulls worden geleverd inclusief ophang systeem aan de achterzijde, zodat u deze direct aan de muur kunt ophangen.

Een buffelskull is een echt natuur product en geven daarom een luxere uitstraling dan namaak schedels van kunststof. Door de echte elementen zoals nerven etc. te behouden voelt de schedel warm en luxe aan. Het is een echte eyecatcher voor bijvoorbeeld in de woonkamer!

Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien. Deze buffel skulls kunnen ook uitgevoerd worden in een andere kleur of ander type gravering of met Swarovski stenen (op aanvraag).
Onderstaande zijn dus voorbeelden, maar alles kan naar wens aangepast worden.


Skull nr. 01

Deze Buffel skull voor aan de muur is gegraveerd en bewerkt met Swarovski stenen en in koper kleur gespoten. Hele luxe buffel schedel in Eric Kuster stijl. Diverse graveringen en kleuren mogelijk!!

Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag.

Koper buffel schedel luxury interieur
Swarovski skull woontrends
eric kuster stijl buffel skull

Skull nr. 2

Zwarte gegraveerde buffel schedel bewerkt met Blue Zircon Swarovski crystals. Liever in een andere kleur? Dat kan! U kunt kiezen uit diverse kleuren net wat u mooi vind en wat mooi bij de accessoires in uw huis past. Vraag naar de mogelijkheden.

black buffel skull swarovski
Zwarte gegraveerde buffel schedel met swarovski
kuzzart buffel skull

Skull nr. 03

Deze Buffel skull is naturel of bruinachtige van kleur en gegraveerd. Deze schedel is ook op aanvraag te verkrijgen in het wit, diverse graveringen zijn mogelijk. Naar wens kan deze schedel ook bewerkt worden met Swarovski stenen.
Zoals op foto afgebeeld: Op aanvraag

Skull buffelschedel Utrecht
Buffelschedel bruin versierd en gegraveerd
Bewerkte buffel skull bruin

Skull nr. 04

Deze Buffel skull op standaard is bewerkt in een mat zwarte kleur. Heel handig te verplaatsen en je hoeft geen gat te boren in de muur ;)

De hoorns zijn naturel donkerbruin gelaten wat een erg stoer en robuurst uiterlijk geeft. Ook past deze in elke interieur door de neutrale zwarte kleur. Indien gewenst kan de schedel ook bewerkt worden met Swarovski stenen of in een andere kleur.

Nu ook te koop bij Stylerz24 in Amsterdam!!

Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag.

black skull on standard
Stylerz24 buffel skull
buffel schedel op standaard

Skull nr. 05

Deze Buffel skull is helemaal met de hand gegraveerd en gekleurd in een mat grijze kleur. Op aanvraag ook diverse kleuren naar wens mogelijk. Daarnaast is de schedel bewerkt met zilveren Swarovski stenen. De zwarte touwen bij de hoorns zorgen voor een stoer en fraai resultaat.
Zoals op foto afgebeeld: Op aanvraag

bewerkte buffel schedel versierd met steentjes swarovski
skull gegraveerd en versierd
bewerkte buffel skull

Skull nr. 06

Deze Buffel skull is gegraveerd en gespoten in zwarte kleur en afgewerkt met een glans coating. Hele stoere buffel schedel!!

Zoals op foto afgebeeld: Op aanvraag

Luxury black buffel skull
dragon buffel skull
zwarte stoere buffel schedel

Skull nr. 07

Deze Buffel skull is bewerkt met diverse kleurrijke prints en afgewerkt met een blanke laklaag ter bescherming(doorzichtige coating).
Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag

schedel met print beplakt
schedel versierd met coating
skull print stripfiguren en art

Skull nr. 08

Deze Buffel skull is bewerkt met diverse soorten slangen leer en versierd met zwarte crystal stenen. De buffelschedel is afgewerkt tot in detail.
Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag

Buffelschedel versierd met leer en kristallen
Kuzzart skull met leer
Skull leather versierd voor aan de muur

Skull nr. 09    

Hele gave Luxe Ibiza Style Buffel Skull!! Deze buffel skull decoratie is het zonnetje in huis! Bewerkt met Goud kleurige hoorns en stones & donkerbruine Swarovski stenen.

Zoals op foto afgebeeld: Op aanvraag

Buffel skull wit met goud


Buffel schedel Ibiza Style


Buffel Skull Ibiza


Buffel Skull op standaard

Nu ook per direct beschikbaar in brons kleur. Deze buffel schedel heeft een hele chique uitstraling en past in elk interieur. Ook mogelijk in andere kleuren.

Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag.

brons skull buffel op standaard


Buffel skull op standaard brons


schedel buffel op standaard


Skull nr. 10

Deze Buffel skull zilver is versierd met glanzende zwarte Swarovski crystals en heeft een zilver kleurig uiterlijk. De hoorns zijn zwart en afgewerkt met een dik zwart touw.


Zoals op foto afgebeeld: op aanvraag

buffel skull met swarovski steentjes
buffel schedel met stenen versierd
skull design

Skull nr. 11

Deze Buffel skull is gegraveerd en bewerkt met gouden stenen wat een hele luxe uitstraling geeft!! Liever toch een andere kleur? Dat kan geef je wensen op per e-mail en ik neem z.s.m. contact met je op.

skull art buffel skull
Luxe buffel schedel met gouden stenen
wall art design buffel skull

Skull 12

Nu ook Longhorn schedels beschikbaar!! Vanwege het formaat kunnen deze alleen afgehaald worden in Utrecht. Ze zijn in diverse formaten beschikbaar met of zonder gravering. Ook mogelijk om een Duo Skull te bestellen zoals hieronder in opdracht van een klant. Liever naturel of zonder stenen? Geef uw wensen op per e-mail en wij laten u de mogelijkheden zien.


Longhorn schedel bewerkt
Duo Longhorn buffel schedel
Longhorn skull gegraveerd

Interesse in een Kuzzart Buffel skull?

Bent u geïnteresseerd in een buffel schedel? Stuur dan een e-mail met uw wensen naar: kuzzart.nl@gmail.com en ik neem z.s.m. contact met u op. Via de e-mail of whatsapp kan ik u foto's doorsturen van de beschikbare buffel schedels, dit is afhankelijk wat de leverancier op voorraad heeft.

Aan de hand van uw wensen bewerk ik de buffel schedel en kan ik hem versturen (op eigen risico) of u kunt hem komen ophalen in Utrecht. Aangezien de buffel schedels in opdracht en naar wens van de klant worden bewerkt kunnen deze niet retour worden gestuurd. Ik hou u tussentijds op de hoogte met foto's en eventueel video's totdat de buffel schedel naar wens is en op gehaald kan worden.

Liever de buffel schedels in het echt zien? Dat kan! Kijk bij de contact pagina voor de verkoop adressen.