Over Kuzzart

Over mij

Mijn naam is Nathalie en KuzzArt is ontstaan in 2015 als hobby voor het decoreren van buffel schedels met Swarovski Crystals. Een luxury buffel skull is een echte eyecatcher in uw woonkamer en geeft meteen een wauw effect!! Deze buffel skulls passen in elk interieur en zijn momenteel echt een trend aan het worden. De bewerkte buffel schedels worden gezien als een art object en het is een geweldige wanddecoratie in uw huis, showroom, kantoor etc.

De Water Buffel Skulls zijn afkomstig uit Azië en ze bevatten een 'Cites and Health Certificate, wat betekend dat ze een goed leven hebben gehad. De buffel schedels zijn natuurproducten waardoor geen een buffel schedel hetzelfde is. De Buffel schedels worden als hobby bewerkt vandaar dat ik ze ook voor een leuke prijs kan aanbieden.

Wil je ook een mooie Luxury Buffel Skull? Stuur dan een e-mail naar Kuzzart.nl@gmail.com


Volg ons ook via instagram: kuzzart.nl

Voor meer informatie kunt u altijd contact met mij opnemen!

zoektermen: buffel schedel, buffel skull, buffelschedel, buffelskull, kunst, art, design, waterbuffel, skullart, swarovski crystals, swarovski steentjes, eric kuster, zwart, wit, zilver, goud, brons, rose, woonaccessoires, luxury, living, luxeryliving, wanddecoratie, buffalo, buffel skull op standaard, buffel schedel op standaard, fashion, longhorn schedel, longhorn skull.


Buffel schedel kuzzart